donderdag 4 augustus 2011

Hoe een reactie te plaatsen?

Van veel mensen horen we dat het moeilijk is een reactie te plaatsen. Het gaat als volgt:
Klik op reacties
Type je bericht in het kader.
Kies bij ‘Reageer als’ op ‘anoniem’
Kies dan niet ‘Reactie plaatsen’, maar ‘voorbeeld’.
Type de visuele verificatie in.
Klik op ‘reactie plaatsen’.
Veel succes!!
Rutger en Riet

4 opmerkingen:

  1. Lieve R&R,
    Na twee weken verstoken te zijn van internet of mobiel bereik kunnen we eindelijk vanuit een hotel in Beaune jullie verhalen lezen. Heel leuk! We spreken elkaar snel dikke zoen van ons drieën. S, C en slapende T.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Zeerotters,

    Vanwege zeeeeer druk, geen tijd om jullie uitgebreid te berichten, maar alleen even dit bericht om te zeggen hoe fantastisch de reis me lijkt, en dat ik alles volg.
    In september echt tijd om te mailen of ander contact (mail lukt niet, wil niet doorkomen, misschien dit bericht wel?)
    Liefs, ook van Yves, Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ria en Rutger,
    Gisteren jullie verjaardagskaart ontvangen, leuk dat jullie daar nog aan denken. Heb met aandacht je verhalen gelezen. Geweldig!!
    We zijn deze week weer begonnen op school en het lijkt alsof ik niet weg ben geweest (ik heb toch echt 6 weken vakantie gehad!) Geniet ervan, ik zal zeer regelmatig jullie blog bekijken en meegenieten van jullie enthousiasme. Heel veel groeten ook namens Henk, Inge S.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Ria en Rutger, wat geweldig dat je aan dit avontuur bent begonnen. Prachtige foto's en hele mooie sfeerverhalen. De school is weer haast begonnen en ik lees je eerste mailtje vandaag dus ik heb meteen even gekeken hoe die blog was. Leuk man.(vrouw) Ik zal met regelmaat je ervaringen en avonturen lezen. Kun die trouwens aan het einde van je reis laten over zetten in een boekwerkje of zo?? Anders heb je een hele blog volmet foto's en verhalen en je kunt er verder niets meer mee dan online bekijken? Nou ja, waar bemoei ik me ook mee. Ik wens jullie vanuit Well aan de maas een hele behouden vaart en geniet ervan.
    Groetjes Wim v.d. Coelen

    BeantwoordenVerwijderen